Chleb mieszany „Koprzywnicki”


Sztandarowy produkt naszej piekarni - chleb mieszany "Koprzywnicki", posypywany makiem, dostępny w różnych formach i gramaturze: 0,65 kg, 1,20 kg i 1,40 kg. W jego skład wchodzi mąka pszenna, mąka żytnia, sól i drożdże. Wyróżnia go wyśmienity smak i zapach oraz wielodniowy okres przydatności do spożycia. Chleb „Koprzywnicki” był wielokrotnie wyróżniamy i nagradzany na różnego rodzaju wystawach i konkursach. Znany i ceniony przez szeroką rzeszę konsumentów, stanowi swoistą wizytówkę dziedzictwa naszej Spółdzielni i Ziemi Koprzywnickiej.

Chleb mieszany „Koprzywnicki”
Chleb, Mieszany, Wypieki

Chleb mieszany „Koprzywnicki”


Sztandarowy produkt naszej piekarni - chleb mieszany "Koprzywnicki", posypywany makiem, dostępny w różnych formach i gramaturze: 0,65 kg, 1,20 kg i 1,40 kg. W jego skład wchodzi mąka pszenna, mąka żytnia, sól i drożdże. Wyróżnia go wyśmienity smak i zapach oraz wielodniowy okres przydatności do spożycia. Chleb „Koprzywnicki” był wielokrotnie wyróżniamy i nagradzany na różnego rodzaju wystawach i konkursach. Znany i ceniony przez szeroką rzeszę konsumentów, stanowi swoistą wizytówkę dziedzictwa naszej Spółdzielni i Ziemi Koprzywnickiej.

Chleb mieszany „Koprzywnicki”
Chleb, Mieszany, Wypieki

Chleb mieszany „Koprzywnicki”


Sztandarowy produkt naszej piekarni - chleb mieszany "Koprzywnicki", posypywany makiem, dostępny w różnych formach i gramaturze: 0,65 kg, 1,20 kg i 1,40 kg. W jego skład wchodzi mąka pszenna, mąka żytnia, sól i drożdże. Wyróżnia go wyśmienity smak i zapach oraz wielodniowy okres przydatności do spożycia. Chleb „Koprzywnicki” był wielokrotnie wyróżniamy i nagradzany na różnego rodzaju wystawach i konkursach. Znany i ceniony przez szeroką rzeszę konsumentów, stanowi swoistą wizytówkę dziedzictwa naszej Spółdzielni i Ziemi Koprzywnickiej.

Chleb mieszany „Koprzywnicki”
Chleb, Mieszany, Wypieki

Chleb koprzywnicki „Ziarnisty”


Chleb wieloziarnisty o gramaturze 0,40kg. Skład: mąka pszenna, gluten pszenny, sól, śruta sojowa, siemię lniane, płatki żytnie, ziarno słonecznika, sezam. Poprawia procesy trawienne, długo zachowuje świeżość.

Chleb koprzywnicki „Ziarnisty”
Chleb, Wypieki, Ziarnisty

Chleb żytni „Tradycyjny”


Drugim w kolejności, jeżeli chodzi o popularność jest chleb żytni tradycyjny o gramaturze 0,8 kg i 0,4 kg. Chleb ten jest pieczony w formach, a jego skłąd wchodzą:mąka żytnia, woda i sól. W chlebie tym nie stosujemy mąki pszennej, przez co nie zawiera glutenu i może być spożywany przez osoby na diecie bezglutenowej.

Chleb żytni „Tradycyjny”
Chleb, Wypieki, Żytni

Babka piaskowa „Keks”


Babka piaskowa „Keks”
Słodkie wypieki, Wypieki

Bułka maślana z rodzynkami


Bułka maślana z rodzynkami
Bułki, Słodkie wypieki, Wypieki

Chleb wieloziarnisty „Rodzinny”


Chleb wieloziarnisty „Rodzinny”
Chleb, Wypieki, Ziarnisty

Bułka wiejska


Bułka wiejska
Bułki, Wypieki

Chleb żytni ze słonecznikiem


Chleb żytni ze słonecznikiem
Chleb, Wypieki, Ziarnisty, Żytni

Cebularz


Cebularz
Pozostałe, Wypieki

Pizzerka


Pizzerka
Bułki, Pozostałe, Wypieki

Chleb „Ze wsi”


Chleb „Ze wsi”
Chleb, Wypieki, Żytni

Paluch z ziarnami „Mamma Mia”


Paluch z ziarnami „Mamma Mia”
Bułki, Pozostałe, Wypieki, Ziarnisty